Behandelingen

Bij een therapeutische massage ga ik bij het eerste consult een anamnese (vraaggesprek) en onderzoek afnemen. Aan de hand hiervan maak ik een specifiek behandelplan op, zodat ik gericht kan werken aan uw hulpvraag. Het behandelplan bestaat uit 5 verschillende massages specifiek gericht op uw primaire klacht.

De eerste behandeling met intake duurt ongeveer 60 minuten. De behandelingen die hierna volgen duren ongeveer 45 minuten. Het behandelplan bestaat uit 5 verschillende massages.

Even wegzakken in de massagetafel. Gedachtes en spanningen lekker loslaten. Deze voetreflexplus massage is speciaal gericht op de ontspanning. Door het masseren van de reflexzones wordt de doorbloeding beter waardoor afvalstoffen in je lichaam beter en sneller afgevoerd kunnen worden. Je voelt je na deze behandeling weer fit en energierijk.

Even helemaal wegzakken in de massagetafel. Geniet van de voetreflexplus massage vanaf je knie tot je tenen. Ook het hoofd wordt hierbij meegenomen in de massage. Dit is pure ontspanning voor lichaam en geest. Even niet praten, maar genieten. Heerlijke ontspanning van je spieren en een leeg hoofd.

Ik werk hierbij met subtiele energieën die zich in en rond ons lichaam bevinden, de zogenaamde energiebanen en chakra’s. Het woord energetisch is afgeleid van het woord energie. Door gebeurtenissen opgedaan in ons leven kunnen er blokkades in dit systeem ontstaan.
Door deze systemen en energievelden te stimuleren worden deze verstoringen en blokkades opgeruimd.

Ik masseer echter niet bij koorts, open wonden, trombose, besmettelijke huidaandoeningen en zwangerschappen.
Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts.

© Copyright - Voetreflexmartine